sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Humanum amare est.

Ah ja voih... Tänään suuntaan siis anoppilaan. Toki pitää käydä moikkaamassa myös omatkin sukulaiset samalla...

Olen ehtinyt tässä lähiaikoina miettimään kenen haluan saattavan itseni alttarille. Oman isäni (joka tietenkin on ykkös vaihtoehto), vaiko sitten isäpuoleni (joka olisi loistava vaihtoehto hänkin.)
Toisen jos pyydän, loukkaan väistämättä toista. Siksi olenkin miettinyt josko isoveljeni saattaisi alttarille? Mielestäni se olisi loisto idea, ihan vain siksikin, että vaikka vanhempani kymmenisen vuotta sitten erosivat, ja siksi että minulla on ollut "kaksi isää", isoveljeni on ollut kanssani kaiken aikaa. Koskaan ei ole tarvinut kyseenalaistaa isoveljeäni, niinkuin joskus on ehkä pitänyt kyseenalaistaa näiden kahden herran "isyys". (ei siis ihan lauseen varsinaisessa merkityksessä).
Veljeni meni naimisiin itse siis syyskuussa. Jostain syystä stressasin heidän häitään mielettömän paljon (en edes tiedä miksi, koska minulle ei edes annettu varsinaista vastuualetta minkään asian hoitamiseen).
Jokatapauksessa kuitenkin mietin että veljeni voisi saattaa minut alttarille. Jos tämä siis hänelle sopii. Toisaalta olen myös miettinyt josko pappa saattaisi. Hän on siis isäni isä, (äitini isä on kuollut yli kymmenen vuotta sitten), isäpuoleni isä tosin on myöskin elossa, mutta hän asuu Yhdysvalloissa ja luulen melko vahvasti että hän ei ole tulossa edes häihin. Pappani myöskään ei ole saattanut omia tyttäriään alttarille lainkaan,  toinen ei ole naimisissa ja toinen meni "salaa" naimisiin.
Siksi siis päätökseni on jo melko selkeä, jonkun kun kuitenkin haluan minut saattavan. Toivon vain että veljeni suostuu tähän. Itse koen että osoitan suurta kunnioitusta veljeäni kohtaan koska "ohitan" oman isäni ja isäpuoleni. Tai itseasiassa hän ohittaa...

Mutta siis, tänään olisi tarkoitus mennä joko anopille tai isoveljelle yöksi. Siitä ei vielä sen tarkempaa tietoa. Huomenna suorittamaan anniskelu- ja hygienia passia ja maanantaista torstaihin typykkää viemään lastenleirille. :) Kivaa siis tiedossa. :)

Palailen taas loppuviikosta. :)

1 kommentti: